TEL: +60 11 23036757

Perkhidmatan Pengangkutan Laut / Udara

Syarikat kami mempunyai sekumpulan pengendali pengangkutan laut dan pengangkutan udara profesional, untuk menyediakan pelanggan kami dengan perkhidmatan pengangkutan laut FCL, LCL dan pengangkutan udara berkualiti tinggi, dan berusaha untuk berpatutan, cepat dan mudah!


Mengendalikan semua perniagaan sebelum dan selepas eksport mengikut kepercayaan pelanggan; Semak pelbagai senarai dan dokumen kelulusan yang disediakan oleh pelanggan; Sediakan pelbagai dokumen; Tempahan dan pelepasan kastam; Mengendalikan sijil asal, polisi insurans, sijil pemeriksaan komoditi; Pajakan dan pembungkusan kontena; Mengeluarkan bil muatan, pengangkutan dan penyelesaian pelbagai, mel ekspres dokumen dalam dan luar negara; Mengendalikan pengisytiharan import, membayar cukai, membongkar/penghantaran dan penghantaran ke negara asing; Mengendalikan perniagaan agensi asing.


Nota untuk Eksport Udara:


1. Barang tidak boleh diangkut kerana jabatan siasatan kastam mempersoalkan penghantaran; Disebabkan oleh sebab iklim, pesawat perlu menambah beban bahan api buat sementara waktu, menyebabkan pesawat berlepas dan mendarat, beban berat, menyebabkan kargo ditarik ke bawah, beban dikawal kuantiti.


2. Pembungkusan luar barang hendaklah mematuhi piawaian pengangkutan antarabangsa dan tidak boleh didedahkan.


3. Lebih saiz dan lebih berat (berat kasar ≥60 kg) hendaklah dimaklumkan kepada penghantar barang terlebih dahulu, untuk membantu forklift menggunakan palet.